FabriciusDesign
Design
Lyddæmpning
Aktiviteter
Profil
 
Kontakt
English
Profil
Hanne Fabricius er indretnings-arkitekt MMi og faglig uddannet indenfor perskektiv, projektion og frihåndstegning, grafisk design og farvelære fra Skolen for Boligindretning, hvor jeg siden selv har undervist.
Som mag.art. i etnologi har hun studeret europæisk kulturhistorie, siden japanske og kinesiske silkemaling. Som kunstner arbejder jeg med silke, kridt- og acrylmaling og fremstiller tørklæder og billeder.
Gennem job som museumsinspektør har hun erfaring med kulturformidling og udstillingsteknik.
Udover den censurerede udstilling Mississippi har hun udstillet i Miljøministeriet, Fuglsanghus, Gentofte og Hørsholm Sygehus, Københavns Rådhus, Breeltegården og Dansk Arkitektur Centers Café og Restaurant.
Eksempler på seneste kreative aktiviteter
Naturhistoriske børnebog: "Bogen til Kongen om Fauna Groenlandica, den første bog om dyrelivet i Grønland.
Hanne Fabricius har tidligere skrevet og illustreret den naturhistoriske børnebog: "Bogen til Kongen” der er udgivet på grønlandsk og dansk med støtte fra Den grønlandske Fond. Bogen var naturfagligt redigeret af Klaus Nygaard fra Naturinstitut i Grønland og den fik fin lektørudtalelse og er blev positivt modtaget i grønlandske medier, hvor bl.a. Centralbiblioteket har opkøbt bogen.

Frontpage

Kunstkursus Kronborg
I samarbejde med seks andre kunstnere fra Kronborg Gallerierne, tilbød FabriciusDesign i Foråret 2020 et Kunstkursus Kronborg under FOF, hvor slottets fysiske rammer og spændende motiver var grundlag for undervisning i perspektivtegning, collage, skulptur, smykke og glasproduktion og fotografering. Kurset henvendte sig til alle, der havde lyst til at prøve kræfter med forskellige kunstarter og metoder i unikke historiske rammer.

Plakat

 
Kustudstillingen: Hamlet alias Amlet
Som formand for Kronborg Gallerierne har Hanne Fabricius, FabriciusDesign, været initiativtager og projektleder på udstillingen "Hamlet alias Amlet", som i anledning af Shakespeare Året 2016, blev vist på Kulturværftet i Helsingør og siden på Det danske Centralbibliotek i Flensborg. Udstillingen fortolkede på en levende måde, Saxos oprindelige sagn om danske prins i et spændende samarbejde mellem kunst, kulturhistorie og arkæologi.

Frederiksborg_mini

Renæssance Inspiration" 2014, Kronborg
Som etnolog har Hanne Fabricius været initiativtager og projektleder for udstillingen: "Renæssance Inspiration" på Kronborg. Her gav 20 kunstnerne og designere fra Kronborg Gallerierne deres bud på tolkninger af renæssancen og Kronborgs ånd i nye værker indenfor foto-, billede- og smykkekunst,  lyd, glas, tekstil og skulptur. Samtidig gav udstillingen historiske facts og gode historier om de fokuspunkter, kunstnerne havde valgt.

 

 
Profil