FabriciusDesign
Design
Lyddæmpning
Aktiviteter
Profil
Kontakt
English
Aktiviteter
FG
Aktuelle projekter: BOGEN TIL KONGEN
- Fauna Groenlandica, den første bog om grønlandske dyr.
Børnebogen er en fortælling om, hvordan den første naturvidenskabelige bog om dyrelivet i Grønland blev til. Handlingen følger pioner-zoologen, Otto Fabricius og hans fiktive ven Musio, fra Otto, som dreng i 1700tallet, fik inspiration til at rejse til Grønland, til den endelige udgivelse af ”Fauna Groenlandica”(Kbh. 1780). Børnebogen er på 104 sider i liggende A4 format og rigt illustreret.
I samarbejde med seks kunstnere fra Kronborg Gallerierne, arbejder FabriciusDesign på at udbyde et nyt Kunstkursus Kronborg. På kurset bruges slottets fysiske rammer og spændende motiver i undervisning indenfor perspektivtegning, collage, skulptur, smykke og glasproduktion og fotografering. Kurset henvender sig til alle, der har lyst til at prøve kræfter med forskellige kunstarter og metoder i unikke historiske rammer.
Kronborg_henrik
I forbindelse med kurset bliver det muligt, at få undervisning i perspektivtegning i Dansesalen, øve fugle-perspektivtegning fra tårnet og se verden i frøperspektiv fra voldgraven, under vejledning af Hanne Fabricius.
Som formand for Kronborg Gallerierne har Hanne Fabricius, FabriciusDesign, været initiativtager og projektleder på udstillingen "Hamlet alias Amlet", som i anledning af Shakespeare Året 2016, blev vist på Kulturværftet i Helsingør og siden på Det danske Centralbibliotek i Flensborg.
Avis_mini
Riddere
Udstillingen "Amlet alias Hamlet" illustrerede og fortolkede på en levende nutidig måde, Saxos oprindelige sagn om danske prins Hamlet/Amlet i et unikt samarbejde mellem kunst, kulturhistorie og arkæologi.
 
Plakat
På udstillingen "Amleet alias Hamlet" viste FabriciusDesign bl.a. værket: "Amlets Dødehær", som var frottageaftryk på silke af tre riddere i rustning i naturlig størrelse.
Krrans
På Påskeudstillingen 2015 på Kronborg deltog FabriciusDesign med en "Tornekrans" eller fuglerede fremstillet af genbrugte cykelslanger. Reden havde en diameter på én meter. Værket symboliserede vore dages forkælede tilværelse, hvor sportslig pulsmåling og selvpinsel i overbeskyttede rammer, har erstattet selvopofrelse og smerte i politiske og ideologiske kampe. For at understrege dette var den moderne "Tornekrans" fyldt med "påskeæg" fremstillet af tennissokker.
Som etnolog har Hanne Fabricius været initiativtager og projektleder for udstillingen: "Renæssance Inspiration" 2014, Kronborg. Her gav 20 kunstnerne og designere fra Kronborg Gallerierne hver deres bud på tolkninger af renæssancen og Kronborgs ånd i nye værker indenfor foto-, billede- og smykkekunst,  lyd, glas, tekstil og skulptur. Samtidig gav udstillingen historiske facts og gode historier om de fokuspunkter, kunstnerne havde valgt. Selv deltog FabriciusDesign med lyddæmpende billeder inspireret af gobeliner og en pibekrave, hvis farver symboliserede renæssancens tidshånd.
Frederiksborg Pibekrave
Det blaa Ren_insp Katja
     
Det blaa_lykke2 Det blaa_kaabe linda